Šventinio maisto tendencijos 2025 - nauji skoniai ir pateikimo būdai furšetuose. 2025 m. furšeto maistas tampa ne tik gurmaniškesnis, bet ir labiau apgalvotas. Žmonės renkasi kokybę, estetiką ir tvarius sprendimus. Štai...
SkaitytiDžiaugiamės ir didžiuojamės - Metų apdovanojimai mūsų gamintojams! Platforma „Negaminsiu.lt“ kasdien vienija šimtus maisto mylėtojų su talentingiausiais gamintojais, o šiandien norime pagerbti tuos, kurie praeitais metais spindėjo ryškiausiai!Per pastaruosius metus matėme...
Skaityti2025-ieji – Žaliosios Gyvatės metai. Šie metai kviečia ne tik atsinaujinti, bet ir rasti harmoniją tarp kasdienio gyvenimo bei aplinkos. Žalia spalva simbolizuoja augimą, gaivumą ir naujas galimybes – visa...
SkaitytiPažinus iš arčiau žmogų, kolektyvą, išgirdus jų istoriją, atrodo ir saldumynas tampa dar saldesnis ir skanesnis :)Kviečiame į trumpą kelionę laiku, kurios metu papasakosime šeimos verslo – „Šlapaberžės konditerija” atsiradimo istoriją.Josvainių kraštas...
Skaityti"Gyvendami duonos krašte ir patys kepdami duoną, norėjome rasti tvarų sprendimą, kaip iki paskutinio trupinio sunaudoti net savo valgytojo nepasiekusį duonos kepaliuką. Taip gimė Laimės triufeliai." - pasakoja Inga.Išskirtinės receptūros...
Skaityti"Geras maistas - kelias į malonius pokalbius, santykius...meilę" - tokiais žodžiais prasidėjo vakaro šventė. Restoranas su stiklo galerija, įsikūręs ypatingoje vietoje, Kauno miesto muzikinio teatro sodelyje. Čia duris pravėrė nauja...
SkaitytiTai jaunas, 2021 metais startavęs šeimos verslas, į kurį su didžiule meile ir aistra pasinėrė Dovilė su vyru. Juodasis česnakas – tai gurmaniškas, neatrastas skonis, išgaunamas be konservantų ir cheminių...
SkaitytiEddayFood Negaminsiu.lt nariu tapo beveik prieš metus. Turėjome pakankamai laiko stebėti, bendrauti ir pažinti. Tai gamintojas, kuris pelnė pirmąją Negaminsiu.lt nominaciją "TOP klientų rekomendacijos". Tiesą pasakius, daug galvoti apie nominaciją...
Skaityti