"Gyvendami duonos krašte ir patys kepdami duoną, norėjome rasti tvarų sprendimą, kaip iki paskutinio trupinio sunaudoti net savo valgytojo nepasiekusį duonos kepaliuką. Taip gimė Laimės triufeliai." - pasakoja Inga.
Išskirtinės receptūros unikalūs skoniai nustebins net ir pačius išrankiausius smaližius.
Laimės skonis - tai skonis, kokybiška sudėtis ir estetika viename. Viskas gaminama, naudojant Lietuvos smulkiųjų augintojų produktus. Skanumynai be konservantų ir be dažiklių.
Gaminių estetika ir grožis nei kiek nenusileidžia skoniui bei kokybei. Pateikimas, įpakavimas apgalvotas iki smulkmenų, kad pirkėjas, net ir sau pirkdamas skanumynus, jaustųsi lyg gavęs dovaną.
"Laimės skonis" siūlo įvairiausius gardėsius - zefyrus, įvairaus skonio paukščių pieno saldainius, duoną.
Pasididžiavimas - "Laimės triufeliai", kurių santūriai saldžiame skonyje dera ruginės raugo duonos trupiniai, juodasis belgiškasis šokoladas, šlakelis prabangaus Pakruojo spirito varyklos vyšnių likerio, spanguolės bei karamelizuoti lazdyno riešutai. Kaip netikėta, duonos triufeliai, tiesa?! Verta išbandyti! Tai rafinuotas skonis, kuris dera prie vyno ar kavos puodelio.
Linkime skanių ir laimingų akimirkų!
Linkėjimai,
Negaminsiu.lt