Kaip apskaičiuoti saldų stalą?
Rugpjūčio 08, 2024

- 100 - 150 g torto ir
- po vieną ar du desertus (priklausomai nuo šventės tipo ir trukmės)
Jei šventė trumpesnė, saldumynų reikia gerokai mažiau. Pakanka tik torto gabalėlio ar galima prie torto rinktis ir po 1 makaronsą ar kanelę.
O jei šventė ilgesnė, tarkime vestuvės, skaičiuokite svečiui po du papildomus desertus. Jolanta siūlo populiarius pasirinkimus, tokius kaip:
- tortas
- desertų komplektas (makaronsas + dalis desertų indeliuose + dalis Prancūziškos konditerijos ar kitokie pyragaičiai)
Deserto rūšys gali skirtis, svarbu, kad kiekvienam svečiui prie torto dar būtų po porą desertų.
Gražių ir įsimintinų švenčių Jums linki,
"Desertų poezija" ir Negaminsiu.lt