Kaip apskaičiuoti saldų stalą?

Rugpjūčio 08, 2024

...
Planuojant didesnę  ar mažesnę jaukią šeimos šventę, dažnai kyla klausimas - kokio dydžio tortą užsakyti ir kiek reikia papildomų desertų, kad pakaktų visiems svečiams.
Kaip apskaičiuoti, kiek reikėtų užsakyti vaišių saldžiam stalui? Patarimais dalinasi "Desertų poezijos" konditerė Jolanta.

Jolanta pataria vienam svečiui skaičiuoti:
  • 100 - 150 g torto ir
  • po vieną ar du desertus (priklausomai nuo šventės tipo ir trukmės)


Jei šventė trumpesnė,  saldumynų reikia gerokai mažiau. Pakanka tik torto gabalėlio ar galima prie torto  rinktis  ir po 1 makaronsą ar kanelę.

O jei šventė ilgesnė, tarkime vestuvės, skaičiuokite svečiui po du papildomus desertus. Jolanta siūlo populiarius pasirinkimus, tokius kaip:

- tortas

- desertų komplektas (makaronsas + dalis desertų indeliuose + dalis Prancūziškos konditerijos ar kitokie pyragaičiai)

Deserto rūšys gali skirtis, svarbu, kad kiekvienam svečiui prie torto dar būtų po porą desertų. 


Gražių ir įsimintinų švenčių Jums linki,

"Desertų poezija" ir Negaminsiu.lt





Naujausi straipsniai

...
Kaip apskaičiuoti, kiek užkandžių reikia?

Skaityti
...
Kaip išsirinkti Prancūzišką tortą?

Kaip išsirinkti torto formą?

Skaityti
...
Velykinio stalo dekoras

Velykos – viena iš gražiausių...

Skaityti
Katalogas
Krepšelis (0)
Jūsų krepšelis tuščias

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą puslapio veikimą, siekiant pagerinti vartotojo patirtį. Būtinieji slapukai įdiegti automatiškai. Tiksliniai (nebūtini) slapukai naudojami, siekiant Jums pateikti pritaikytą ir aktualią informaciją bei pasiūlymus. Paspaudę "Sutinku" Jūs sutinkate su visų slapukų naudojimu. Jei norite pakeisti slapukų nustatymus, tai galite padaryti, paspaudus "Slapukų nustatymai". Skaityti daugiau