Helouvyno tortai

29.00

Tortų skoniai:

Tortas "Mascarponė su persikais" - šviesūs vaniliniai biskvitai, pertepti grietinėlės, sūrio kremu, pagardinta braškėmis (jų sezono metu) arba persikais.
Tortas "Juodasis miškas" - šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės, sūrio kremu, sluoksnis šokoladinio kremo bei sluoksnis vyšnių.
Tailandietiškas tortas – šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės varškės kremu su trintais bananais. Pagardinta želė ir šokolado gabaliukais.
Ananasinis tortas - šviesūs vaniliniai biskvitai, pertepti grietinėlės, mascarponės kremu su ananasais.
Tortas "Braškė" - šviesūs vaniliniai biskvitai, pertepti grietinėlės-mascarponės kremu su braškių musu.
Tortas "Citrina" - kokosiniai šviesūs biskvitai, pertepti grietinėlės-mascarponės kremu su šviežiai spaustų citrinų kremo intarpu.
Jogurtinis tortas - švesūs vaniliniai biskvitai, pertepti grietinėlės jogurto kremu. Galima daryti su vaisiais.
Tortas "Švelni naktis" - šokoladiniai biskvitai, pertepti sodriu šokoladiniu kremu.
Kavos tortas - šokoladiniai biskvitai su kavos prieskoniu, pertepti mascarponės sūrio karamelės kremu, sulaistyti stiprios kavos sirupu.
Apelsininis-Šokoladinis tortas – drėgni apelsininiai šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės mascarponės kremu su šviežiai spaustų apelsinų sulčių kremo intarpu.
Tortas "Juodai balta" - šokoladiniai biskvitai, pertepti baltojo šokolado, grietinėlės-mascarponės kremu su braškėmis/ vyšniomis/ juodaisiais serbentais/ raudonaisiais serbentais/ persikais.
Tortas "Rafaelo" - šviesūs vaniliniai biskvitai, pertepti grietinėlės-kondensuoto pieno kremu su kokosais.
Tortas "Tiramisu" - sodrus šokoladinis biskvitas, sulaistytas stipria kava, perteptas tradiciniu tiramisu kremu.
Tortas "Snikersas" - karameliniai biskvitai, pertepti grietinėlės-mascarponės kremu, su karamelės bei kepintų sūrių riešutų sluoksniu.
Tortas "Oreo" - šokoladiniai biskvitai, pertepti grietinėlės-mascarponės kremu bei Oreo sausainiukais.
"Ferrero Rocher" tortas - šokoladiniai biskvitai, pertepti juodojo/pieniško šokolado bei nutelos kremu.
Medaus tortas - minkšti ploni lakšteliai, pertepti citrininiu grietinėlės kremu. Puikiai tinka su persikais.

SVARBU: Užsakymo komentaruose įrašykite pasirinktą skonio tortą bei trumpai parašykite pageidaujamą dekorą/spalvas. Esant poreikiui aptarti dekoro detales, konditerė susisieks asmeniškai.

NEGAMINSIU.LT dalinasi vaišių stalo paskaičiavimo gairėmis.
Atsižvelkite į savo svečių poreikius, šventės ar vakarėlio trukmę bei vaišių rūšį. Jei turėtumėte klausimų, Negaminsiu.lt komanda ar šefai bei konditeriai visuomet yra pasirengę Jums patarti. :)
***
VIENO KĄSNIO SUMUŠTINIŲ rekomendacijos
- 5-7 vnt/asm. (jei šventėje bus karštų patiekalų)
- 7-10 vnt/asm. (be karštų patiekalų)
Rekomendacija, jei šventė trunka 1-2 val.

BISKVITINIŲ TORTŲ rekomendacijos
- 120-150 g/suaugusiems (jei planuojamas saldus stalas su kitais desertais, torto pakaks mažiau ~100 g/asm)
- 80-100 g/vaikui

PRANCŪZIŠKOS KONDITERIJOS (musinių) tortų rekomendacijos
- 100 g/asm.
Šie tortai yra sotesni nei įprasti biskvitiniai, todėl pakaks po mažesnį gabalėlį.

Dėl prekės detalios sudėties ir informacijos apie gaminiuose esančias alergiją bei netoleravimą sukeliančias medžiagas kreiptis į gamintoją.

Pristatymo būdai
  • Pristatymo į namus zona: Vilnius, 3.00 €
Darbo laikas
  • Pirmadienis: 08:00 - 19:00
  • Antradienis: 08:00 - 19:00
  • Trečiadienis: 08:00 - 19:00
  • Ketvirtadienis: 08:00 - 19:00
  • Penktadienis: 08:00 - 19:00
  • Šeštadienis: 07:00 - 20:00
  • Sekmadienis: 07:00 - 20:00
Katalogas
Krepšelis (0)
Jūsų krepšelis tuščias

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą puslapio veikimą, siekiant pagerinti vartotojo patirtį. Būtinieji slapukai įdiegti automatiškai. Tiksliniai (nebūtini) slapukai naudojami, siekiant Jums pateikti pritaikytą ir aktualią informaciją bei pasiūlymus. Paspaudę "Sutinku" Jūs sutinkate su visų slapukų naudojimu. Jei norite pakeisti slapukų nustatymus, tai galite padaryti, paspaudus "Slapukų nustatymai". Skaityti daugiau