Šventinis tortas SU GĖLĖMIS 2
35.00 €
Tortas, dekoruotas valgomomis gėlėmis. Puikiai tiks Mamos, Moters dienai ar gimtadieniui.
Galimi skoniai (galite viename torte rinktis iki 5 skonių):
MARGENIS
aguoninis biskvitas, morenginis ir medaus lakštai sutepami neriebiu virtu kremu su juodųjų serbentų uogiene ir grietinės, grietinėlės kremu.
VYŠNIUKAS
Kakavinis biskvitas ir biskvitas su kondensuotu pienu pakaitomis pertepami grietinės, grietinėlės kremu ir vyšnių įdaru.
SNICKERS
šokoladiniu glajumi sulaistytas karamelinis biskvitas pertepamas grietinėlės ir karameliniu kremu su skrudintais žemės riešutais.
RIEŠUTĖLIS
aguoninis biskvitas perteptas grietinės, grietinėlės ir karamelizuoto saldinto sutirštinto pieno „Rududu“ kremu su riešutais.
PERSIKINIS MEDAUS
biskvitas su kondensuotu pienu ir medaus lakštai pertepti grietinės, grietinėlės kremu su persikų įdaru.
MIŠKO UOGA
kakavinis biskvitas ir biskvitas su kondensuotu pienu pakaitomis pertepami grietinės, grietinėlės kremu ir miško uogų įdaru.
KRIAUŠIUKAS
Baltas purus biskvitas, perteptas grietinės, grietinėlės kremu ir kriaušių įdaru.
JOGURTINIS
Baltas purus biskvitas, perteptas jogurtiniu su trintomis raudonosiomis uogomis kremu. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.
ŠOKOLADINĖ NAKTIS
tamsus biskvitas, perteptas šokoladiniu kremu su traškiu šokoladiniu ir riešutiniu sluoksniu.
MASKARPONĖ GAIVUS
Baltas purus biskvitas, perteptas minkštu, puriu, švelnaus skonio sūrio kremu su braškėmis. Papuošimas gali keistis priklausomai nuo uogų sezono.
GARDUOLIS
Biskvitai su riešutais, džiovintais vaisiais ir morenginis sluoksnis sutepamas virtu sviestiniu kavos kremu su brendžio arba romo aromatu.
KANKORĖŽIS
Kepti baltyminiai lakštai pakaitomis su trapiosios tešlos lakštais pertepami virtu sviestiniu kavos kremu su riešutais.
EGZOTIŠKAS SENOLIUKAS
be pridėtinio cukraus ir riešutų — su pilno grūdo spelta miltais, purūs biskvitai su klevų sirupu, pertepti grietinės ir grietinėlės kremu, saldintu klevų sirupu ir pagardintu egzotiniais vaisiais: ananasu, persimonu, bananu ir kivi.
Galima svorio paklaida ~200 g
SVARBU: užsakymo komentare parašykite pasirinktą torto skonį. Esant poreikiui aptarti detales, konditerė susisieks asmeniškai.
SKU 1096_S
Dėl prekės detalios sudėties ir informacijos apie gaminiuose esančias alergiją bei netoleravimą sukeliančias medžiagas kreiptis į gamintoją.
Pristatymo būdai
- Atsiėmimas adresu: Alaušo g.11, Dainava, Kaunas
- Atsiėmimas adresu: Veiverių g.139, Aleksotas, Kaunas
- Atsiėmimas adresu: Verkių g. 31A, Žirmūnai, Vilnius
- Atsiėmimas adresu: Laisvės pr. 125, Pašilaičiai, Vilnius
Darbo laikas
- Pirmadienis: 08:30 - 18:00
- Antradienis: 08:30 - 18:00
- Trečiadienis: 08:30 - 18:00
- Ketvirtadienis: 08:30 - 18:00
- Penktadienis: 08:30 - 18:00
- Šeštadienis: 08:30 - 16:00
- Sekmadienis: 08:30 - 15:00
Ar išrašote sąskaitas?
Taip.
Jei pasirinkote atsiskaitymą pagal išankstinį apmokėjimą, gamintojas sąskaitą įprastai atsiunčia, likus 1-2 d. iki šventės.
***
Ką daryti, jei sąskaitą apmokėjimui noriu gauti anksčiau?
Užsakymo komentare parašykite gamintojui žinutę, kad laukiate sąskaitos anksčiau.
***
Ar už kiekvieną prekės pristatymą mokėsiu atskirai?
Pristatymo paslaugos kaina skaičiuojama viena visam to paties gamintojo krepšeliui. Nebent, pasirinkote vaišių pristatymą skirtingomis valandomis ar dienomis.
***
Ar galite pagaminti man reikiamai datai?
Rekomenduojame šefo paiešką pradėti pirmame Negaminsiu.lt puslapyje, pasirinkus savo miestą ir šventės datą. Taip matysite tik tai datai laisvų šefų meniu, kurie pasirengę priimti Jūsų užsakymą.
***
Negaminsiu.lt kiekių rekomendacijos ir gairės:
VIENO KĄSNIO SUMUŠTINIŲ rekomendacijos
- 5-7 vnt/asm. (jei šventėje bus karštų patiekalų)
- 7-10 vnt/asm. (be karštų patiekalų)
Rekomendacija, jei šventė trunka 1-2 val.
BISKVITINIŲ TORTŲ rekomendacijos
- 120-150 g/suaugusiems (jei planuojamas saldus stalas su kitais desertais, torto pakaks mažiau ~100 g/asm)
- 80-100 g/vaikui
PRANCŪZIŠKOS KONDITERIJOS (musinių) tortų rekomendacijos
- 100 g/asm.
Šie tortai yra sotesni nei įprasti biskvitiniai, todėl pakaks po mažesnį gabalėlį.