Tortas "Ledo šalis"

27.00

Prancūziškos konditerijos (musinis/putėsinis) tortas Ledo šalies tema.

Kaina galutinė priklausys nuo dekoro sudėtingumo.

SVARBU: komentare užsakymo parašykite skonį, kurį galite pasirinkti iš sąrašo prie nuotraukų. Aprašykite dekorą. Po užsakymo pateikimo, esant poreikiui aptarti papuošimą, susisieksime asmeniškai.

NEGAMINSIU.LT dalinasi vaišių stalo paskaičiavimo gairėmis.
Atsižvelkite į savo svečių poreikius, šventės ar vakarėlio trukmę bei vaišių rūšį. Jei turėtumėte klausimų, Negaminsiu.lt komanda ar šefai bei konditeriai visuomet yra pasirengę Jums patarti. :)
***
VIENO KĄSNIO SUMUŠTINIŲ rekomendacijos
- 5-7 vnt/asm. (jei šventėje bus karštų patiekalų)
- 7-10 vnt/asm. (be karštų patiekalų)
Rekomendacija, jei šventė trunka 1-2 val.

BISKVITINIŲ TORTŲ rekomendacijos
- 120-150 g/suaugusiems (jei planuojamas saldus stalas su kitais desertais, torto pakaks mažiau ~100 g/asm)
- 80-100 g/vaikui

PRANCŪZIŠKOS KONDITERIJOS (musinių) tortų rekomendacijos
- 100 g/asm.
Šie tortai yra sotesni nei įprasti biskvitiniai, todėl pakaks po mažesnį gabalėlį.

Dėl prekės detalios sudėties ir informacijos apie gaminiuose esančias alergiją bei netoleravimą sukeliančias medžiagas kreiptis į gamintoją.

Pristatymo būdai
  • Atsiėmimas adresu: Žuvėdrų g. 25/ Tujų g.20 Samylų k. Kauno raj., Vaišvydava, Kauno r.
Darbo laikas
  • Pirmadienis: 09:00 - 19:00
  • Antradienis: 09:00 - 19:00
  • Trečiadienis: 09:00 - 19:00
  • Ketvirtadienis: 09:00 - 19:00
  • Penktadienis: 09:00 - 19:00
  • Šeštadienis: 08:00 - 11:00
  • Sekmadienis: -
Katalogas
Krepšelis (0)
Jūsų krepšelis tuščias

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą puslapio veikimą, siekiant pagerinti vartotojo patirtį. Būtinieji slapukai įdiegti automatiškai. Tiksliniai (nebūtini) slapukai naudojami, siekiant Jums pateikti pritaikytą ir aktualią informaciją bei pasiūlymus. Paspaudę "Sutinku" Jūs sutinkate su visų slapukų naudojimu. Jei norite pakeisti slapukų nustatymus, tai galite padaryti, paspaudus "Slapukų nustatymai". Skaityti daugiau