Kepta duona su kietojo sūrio padažu 4 asmenims

18.00

Kepta duona su kietojo sūrio padažu

NEGAMINSIU.LT dalinasi vaišių stalo paskaičiavimo gairėmis.
Atsižvelkite į savo svečių poreikius, šventės ar vakarėlio trukmę bei vaišių rūšį. Jei turėtumėte klausimų, Negaminsiu.lt komanda ar šefai bei konditeriai visuomet yra pasirengę Jums patarti. :)
***
VIENO KĄSNIO SUMUŠTINIŲ rekomendacijos
- 5-7 vnt/asm. (jei šventėje bus karštų patiekalų)
- 7-10 vnt/asm. (be karštų patiekalų)
Rekomendacija, jei šventė trunka 1-2 val.

BISKVITINIŲ TORTŲ rekomendacijos
- 120-150 g/suaugusiems (jei planuojamas saldus stalas su kitais desertais, torto pakaks mažiau ~100 g/asm)
- 80-100 g/vaikui

PRANCŪZIŠKOS KONDITERIJOS (musinių) tortų rekomendacijos
- 100 g/asm.
Šie tortai yra sotesni nei įprasti biskvitiniai, todėl pakaks po mažesnį gabalėlį.

Alergenai: 1, 3, 7

ALERGENŲ APRAŠYMAS:
1- Glitimo turintys javai (t. y. kviečiai, rugiai, miežiai, avižos, spelta, kamutas arba jų sukryžmintos atmainos) ir jų produktai, išskyrus: a) kviečių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus, turinčius dekstrozės ( 1 ); b) kviečių pagrindu pagamintus maltodekstrinus ( 1 ); c) miežių pagrindu pagamintus gliukozės sirupus; d) javus, naudojamus alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai.

2 - Vėžiagyviai ir jų produktai

3 - Kiaušiniai ir jų produktai

4- Žuvys ir jų produktai, išskyrus: a) žuvies želatiną, naudojamą kaip vitaminų ar karotinoidų pagalbinę medžiagą; b) žuvies želatiną ar žuvų klijus, naudojamus alaus ir vyno skaidrinimui

5 - Žemės riešutai ir jų produktai

6 - Sojų pupelės ir jų produktai, išskyrus: a) rafinuotą sojų pupelių aliejų ir riebalus ( 1 ); b) natūralių tokoferolių mišinius (E306), natūralų d-alfa tokoferolį, natūralų d-alfa tokoferolacetatą, natūralų sojų pupelių d-alfa tokoferolio sukcinatą; c) iš sojų pupelių aliejaus gautus fitosterolius ir fitosterolio esterius; d) augalinių stanolių esterius, pagamintus iš sojų pupelių aliejaus sterolių.

7 - Pienas ir jo produktai (įskaitant laktozę), išskyrus: a) išrūgas, naudojamas alkoholio distiliatų, įskaitant žemės ūkio kilmės etilo alkoholį, gamybai; b) laktitolį.

8- Riešutai, t. y. migdolai (Amygdalus communis L.), lazdyno riešutai (Corylus avellana), graikiniai riešutai (Juglans regia), anakardžiai (Anakardium occidentale), pekaninės karijos (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), brazilinės bertoletijos (Bertholletia excelsa), pistacijos (Pistacia vera), makadamijos ar Kvinslendo riešutai (Macadamia ternifolia) bei jų produktai, išskyrus riešutus, naudojamus alkoholio distiliatų gamybai.

9 - Salierai ir jų produktai

10 - Garstyčios ir jų produktai

11- Sezamo sėklos ir jų produktai

12 - Sieros dioksidas ir sulfitai, kurių koncentracija didesnė kaip 10 mg/kg arba 10 mg/l, visame SO 2 skaičiuojami paruoštiems vartoti produktams arba produktams, atgamintiems pagal gamintojų nurodymus

13 - Lubinai ir jų produktai

14 - Moliuskai ir jų produktai

Dėl prekės detalios sudėties ir informacijos apie gaminiuose esančias alergiją bei netoleravimą sukeliančias medžiagas kreiptis į gamintoją.

Pristatymo būdai
  • Atsiėmimas adresu: Gaižiūnų g.4, Kalniečiai, Kaunas
Darbo laikas
  • Pirmadienis: 09:00 - 15:00
  • Antradienis: 09:00 - 15:00
  • Trečiadienis: 09:00 - 15:00
  • Ketvirtadienis: 09:00 - 15:00
  • Penktadienis: 09:00 - 15:00
  • Šeštadienis: 09:00 - 14:00
  • Sekmadienis: -
Katalogas
Krepšelis (0)
Jūsų krepšelis tuščias

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą puslapio veikimą, siekiant pagerinti vartotojo patirtį. Būtinieji slapukai įdiegti automatiškai. Tiksliniai (nebūtini) slapukai naudojami, siekiant Jums pateikti pritaikytą ir aktualią informaciją bei pasiūlymus. Paspaudę "Sutinku" Jūs sutinkate su visų slapukų naudojimu. Jei norite pakeisti slapukų nustatymus, tai galite padaryti, paspaudus "Slapukų nustatymai". Skaityti daugiau