Juodasis česnakas dėžutėje (3 vnt)

12.00

Juodasis česnakas (fermentuotas) gaminamas iš šviežio česnako. Fermentavimo metu česnakai tampa juodi ir keičiasi jų skonio savybės, praranda česnakui būdingą aštrų skonį bei kvapą.

Vartojimas:
- skanaukite tiesiog nuluptą;
- naudokite padažams gaminti;
- skaninkite mėsainius, salotas, makaronus ir kt. patiekalus;
- naudokite kaip prieskonį mėsai marinuoti...

Sudedamosios dalys: Žieminis česnakas (fermentuotas). Kilmės šalis Lietuva.

Laikymo rekomendacija: laikyti sausoje vietoje atokiau nuo šilumos šaltinių, vengti tiesioginių saulės spindulių.

Grynasis kiekis: 3 česnako galvutės.

NEGAMINSIU.LT dalinasi vaišių stalo paskaičiavimo gairėmis.
Atsižvelkite į savo svečių poreikius, šventės ar vakarėlio trukmę bei vaišių rūšį. Jei turėtumėte klausimų, Negaminsiu.lt komanda ar šefai bei konditeriai visuomet yra pasirengę Jums patarti. :)
***
VIENO KĄSNIO SUMUŠTINIŲ rekomendacijos
- 5-7 vnt/asm. (jei šventėje bus karštų patiekalų)
- 7-10 vnt/asm. (be karštų patiekalų)
Rekomendacija, jei šventė trunka 1-2 val.

BISKVITINIŲ TORTŲ rekomendacijos
- 120-150 g/suaugusiems (jei planuojamas saldus stalas su kitais desertais, torto pakaks mažiau ~100 g/asm)
- 80-100 g/vaikui

PRANCŪZIŠKOS KONDITERIJOS (musinių) tortų rekomendacijos
- 100 g/asm.
Šie tortai yra sotesni nei įprasti biskvitiniai, todėl pakaks po mažesnį gabalėlį.

Dėl prekės detalios sudėties ir informacijos apie gaminiuose esančias alergiją bei netoleravimą sukeliančias medžiagas kreiptis į gamintoją.

Pristatymo būdai
  • Atsiėmimas adresu: Rūtų g. 2, Pyplių k., Kauno r.
  • Siuntimas paštomatu Omniva, 3.99 €
Darbo laikas
  • Pirmadienis: -
  • Antradienis: -
  • Trečiadienis: -
  • Ketvirtadienis: -
  • Penktadienis: -
  • Šeštadienis: -
  • Sekmadienis: -
Katalogas
Krepšelis (0)
Jūsų krepšelis tuščias

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą puslapio veikimą, siekiant pagerinti vartotojo patirtį. Būtinieji slapukai įdiegti automatiškai. Tiksliniai (nebūtini) slapukai naudojami, siekiant Jums pateikti pritaikytą ir aktualią informaciją bei pasiūlymus. Paspaudę "Sutinku" Jūs sutinkate su visų slapukų naudojimu. Jei norite pakeisti slapukų nustatymus, tai galite padaryti, paspaudus "Slapukų nustatymai". Skaityti daugiau