Rankų darbo duonų asorti dovana

16.00

Laimės Skonio kepamų rankų darbo raugo duonų asorti yra puiki dovana ar lauktuvės, kai norite Lietuvos duonos tradicijas reprezentuojančios gurmaniškos dovanos.

Tai trijų skonių gardžios, sveikos ir, svarbiausia, TIKROS duonos, kurios kepamos iš vietoje auginamų rugių sveikų miltų, be jokių iš anksto paruoštų mišinių, konservantų, skonio stipriklių, nenatūralių dažiklių ir puriklių. Duonos, kurias gyvybės pripildo natūralus raugas, o Jūsų valgoma duona oriai atstovauja "lėtą maistą", nes šių duonų teškos paruošimo ciklas trunka iki 36 val.

Rinkinyje 3 rūšių duonelė:
BORODINO
Pilno grūdo plikyta raugo ruginė duona su maltais kmynais ir kalendra. Idealiai dera su silkių ir žuvies, mėsos patiekalais (400 g kepaliukas),

SOČIOJI
Ruginė pilno grūdo plikyta raugo duona su moliūgų branduoliais, saulėgrąžų sėklomis ir linų sėmenimis (400 g kepaliukas),

KANAPINĖ
Ruginė pilno grūdo plikyta raugo duona, skani savo traškumu ir soti kaip augalinių baltymų šaltinis (400 g kepaliukas).

Galiojimo terminas: 10 d.

Vienoje pakuotėje yra 3 vnt.

Borodino duonos sudedamosios dalys: mažųjų Lietuvos ūkininkų auginti viso grūdo ruginiai miltai, raugas, speltos miltai (5 %), salyklas, malti kmynai, maltos kalendros sėklos, invertinis cukraus sirupas, druska.

Kanapinės duonos sudedamosios dalys: viso grūdo rugių miltai, raugas, speltos miltai (5 %), linų sėmenys, skrudintos nelukštentos kanapių sėklos (15 %), invertinis cukraus sirupas, druska.

Sočiosios duonos sudedamosios dalys: viso grūdo rugių miltai, raugas, kviečių speltų miltai (5 %), linų sėmenys, saulėgrąžų ir moliūgų branduoliai (15 %), invertinis cukraus sirupas, druska.

Galimi alergenai: glitimo turintys javai.

Dėl prekės detalios sudėties ir informacijos apie gaminiuose esančias alergiją bei netoleravimą sukeliančias medžiagas kreiptis į gamintoją.

Pristatymo būdai
  • Atsiėmimas adresu: Antakalnio g. 77 (Tverečiaus turgelio vidje paskutinės durys), Antakalnis, Vilnius
  • Pristatymo į namus zona: Vilnius, 7.00 €
  • Siuntimas paštomatu Omniva, 3.99 €
  • Siuntimas per Autobusų stotį, 4.99 €
Darbo laikas
  • Pirmadienis: -
  • Antradienis: 11:00 - 18:00
  • Trečiadienis: 11:00 - 18:00
  • Ketvirtadienis: 11:00 - 18:00
  • Penktadienis: 11:00 - 18:00
  • Šeštadienis: 11:00 - 15:00
  • Sekmadienis: -

Ar išrašote sąskaitas?
Taip.
Jei pasirinkote atsiskaitymą pagal išankstinį apmokėjimą, gamintojas sąskaitą įprastai atsiunčia, likus 1-2 d. iki šventės.
***
Ką daryti, jei sąskaitą apmokėjimui noriu gauti anksčiau?
Užsakymo komentare parašykite gamintojui žinutę, kad laukiate sąskaitos anksčiau.
***
Ar už kiekvieną prekės pristatymą mokėsiu atskirai?
Pristatymo paslaugos kaina skaičiuojama viena visam to paties gamintojo krepšeliui. Nebent, pasirinkote vaišių pristatymą skirtingomis valandomis ar dienomis.
***
Ar galite pagaminti man reikiamai datai?
Rekomenduojame šefo paiešką pradėti pirmame Negaminsiu.lt puslapyje, pasirinkus savo miestą ir šventės datą. Taip matysite tik tai datai laisvų šefų meniu, kurie pasirengę priimti Jūsų užsakymą.
***

Negaminsiu.lt kiekių rekomendacijos ir gairės:
VIENO KĄSNIO SUMUŠTINIŲ rekomendacijos
- 5-7 vnt/asm. (jei šventėje bus karštų patiekalų)
- 7-10 vnt/asm. (be karštų patiekalų)
Rekomendacija, jei šventė trunka 1-2 val.

BISKVITINIŲ TORTŲ rekomendacijos
- 120-150 g/suaugusiems (jei planuojamas saldus stalas su kitais desertais, torto pakaks mažiau ~100 g/asm)
- 80-100 g/vaikui

PRANCŪZIŠKOS KONDITERIJOS (musinių) tortų rekomendacijos
- 100 g/asm.
Šie tortai yra sotesni nei įprasti biskvitiniai, todėl pakaks po mažesnį gabalėlį.

Katalogas
Krepšelis (0)
Jūsų krepšelis tuščias

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti tinkamą puslapio veikimą, siekiant pagerinti vartotojo patirtį. Būtinieji slapukai įdiegti automatiškai. Tiksliniai (nebūtini) slapukai naudojami, siekiant Jums pateikti pritaikytą ir aktualią informaciją bei pasiūlymus. Paspaudę "Sutinku" Jūs sutinkate su visų slapukų naudojimu. Jei norite pakeisti slapukų nustatymus, tai galite padaryti, paspaudus "Slapukų nustatymai". Skaityti daugiau