Mini kruasanas su plėšyta kiauliena
2.40 €
Mini kruasanas su plėšyta kiauliena
Negaminsiu.lt šefų ir konditerių vaišių stalo rekomendacijos.
UŽKANDŽIŲ rekomendacijos
- 5 vnt/asm. (jei šventėje bus karštų patiekalų)
- 7 vnt/asm. (be karštų patiekalų)
Rekomendacija, jei šventė trunka 1 val.
BISKVITINIŲ TORTŲ rekomendacijos
- 100-150 g/suaugusiems (jei planuojamas saldus stalas su kitais desertais, torto pakaks mažiau ~100 g/asm)
- 80-100 g/vaikui
PRANCŪZIŠKOS KONDITERIJOS (musinių) tortų rekomendacijos
- 100 g/asm.
Šie tortai yra sotesni nei įprasti biskvitiniai, todėl pakaks po mažesnį gabalėlį.
Mini kruasanas su kiauliena
Dėl prekės detalios sudėties ir informacijos apie gaminiuose esančias alergiją bei netoleravimą sukeliančias medžiagas kreiptis į gamintoją.
Pristatymo būdai
- Atsiėmimas adresu: T.Ševčenkos g. 16f, Naujamiestis, Vilnius
- Pristatymo į namus zona: Naujamiestis, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Fabijoniškės, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Senamiestis, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Šnipiškės, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Žvėrynas, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Šeškinė, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Paneriai, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Vilkpėdė, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Naujininkai, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Rasos, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Antakalnis, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Verkiai, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Justiniškės, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Karoliniškės, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Lazdynai, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Pašilaičiai, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Pilaitė, Vilnius, 10.00 €
- Pristatymo į namus zona: Viršuliškės, Vilnius, 10.00 €
Darbo laikas
- Pirmadienis: 08:00 - 17:00
- Antradienis: 08:00 - 17:00
- Trečiadienis: 08:00 - 17:00
- Ketvirtadienis: 08:00 - 17:00
- Penktadienis: 08:00 - 17:00
- Šeštadienis: 08:00 - 16:00
- Sekmadienis: -